Boerderij op locatie

Boerderij op locatie
Wilt u ook kennismaken met onze aaidieren?
Dat kan! Wij komen graag met onze dieren bij u op locatie. Het is voor zowel binnen als buiten geschikt. De dieren zitten in mooie stevige hokken, maar kunnen ook aan een halsband mee naar binnen lopen. Op deze manier kan iedereen genieten van onze dieren.

Zorginstellingen
Doordat zorginstellingen te maken hebben met beperkte middelen en personeelstekorten help ik graag om een bijzondere beleving naar uw locatie te brengen.

Contact met dieren zorgt voor liefde en verbinding. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat het hebben van contact met dieren stress vermindert. Daarom willen wij iedereen kennis laten maken met onze dieren. Wat is er nu mooier dan bij iemand een glimlach op het gezicht te laten verschijnen?

Educatie
Ook is het mogelijk om met de aaidieren naar scholen te komen. Op deze manier kunnen wij kinderen kennis laten maken met diverse boerderijdieren. Zo kunnen wij de kinderen vertellen waar bijvoorbeeld ons eten vandaan komt. Tevens kan er wat basiskennis over verschillende diersoorten, gedrag en voeding verteld worden. Er zijn diverse mogelijkheden mogelijk.

Evenementen en (kinder) feestjes
Tevens is het ook mogelijk om de boerderij op locatie op evenementen en (kinder) feestjes te staan.

Bel, app of mail voor meer informatie over de diverse mogelijkheden die wij bieden voor de boerderij op locatie.